Politica de retur

Politica de retur


In calitate de client ai dreptul de a anula si returna comanda facuta on-line, in termen de 14 zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare, doar daca nu ai utilizat produsul sau in situatia in care care s-a verificat natura, caracteristicile si functionarea produsului.

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere in 14 de zile de la achizitie, mai precis de la data preluarii produsului de la curier, trebuie sa ne informezi cu privire la intentia ta de retragere printr-un email la adresa [email protected]

Aici gasesti formularul de retur, te rugam sa completezi si sa il pui in coletul returnat. 

In termen de cel mult 14 zile calendaristice de la receptia produselor returnate, ne obligam sa va returnam valoarea produsului sau a produselor returnate.

Daca doresti returnarea unui produs, fara niciun motiv privind viciu evident sau defect de fabricatie, costul de retur este suportat de catre tine si iti poti alege singur firma de curierat cu care doresti sa colaborezi, livrarea coletului trebuie clar specificata la adresa noastra de livrare pe care ti-o vom indica in scris.

In toate situatiile de returnare, produsele trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de utilizare, in starea in care au fost trimise, impreuna cu toate accesoriile, documentatiile si factura care au insotit produsul respectiv.

Daca produsul achizitionat prezinta defecte sau vicii evidente de fabricatie, situatie reglementata de disp. Capitolului III din Legea nr. 449/2003, acesta este acoperit de garantie si va fi inlocuit cu un produs nou fara defect in termen de 14 zile de la receptia produsului neconform, doar in situatia in care optezi pentru acest lucru. Daca nu doresti acest lucru sau nu este posibila inlocuirea in cele 14 zile atunci iti vom returna contravaloarea produsului achizitionat. In acest caz, costul transportului este suportat de noi, conform art. 12 din Legea nr. 449/2003.

In termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care receptionam si acceptam produsul, iti vom rambursa contravaloarea acestuia astfel:

  1. Pentru comenzile achitate Ramburs la curier/In avans prin OP contravaloarea se va restitui in contul pe care il notezi mai jos in Formularul de retur.
  2. Pentru comenzile achitate cu Cardul Online – contravaloarea se va restitui in contul din care s-a facut plata, prin intermediul procesatorului de plati Mobilpay. 

Alocarea sumei in contul tau se realizeaza in 24-48 de ore in cazul comenzilor achitate Ramburs la curier/In avans prin OP si in termen de 48 de ore – 14 zile in functie de emitentul cardului in cazul in care ai achitat cu Cardul Online.

Daca doresti un alt produs trebuie sa plasezi o comanda noua pe site-ul nostru.

Orice produs pe care vrei sa-l returnezi trebuie sa fie asa cum l-ai primit, nefolosit, fara urme de purtare sau lovire, in ambalajul original (cutie, punga) si insotit de toate accesoriile si documentatiile originale cu care a fost livrat. 
Produsul trebuie sa fie ambalat corespunzator, intr-o cutie de carton sau in ambalajul in care a fost livrat initial, astfel incat sa nu se deterioreze. Iti recomandam sa pui produsul in ambalajul initial si ulterior intr-o alta cutie, dar in niciun caz sa nu lipesti banda adeziva pe ambalajul original!