Termeni si conditii

Termeni si conditii


M2Adventure SRL este distribuitor de echipamente si accesorii moto pe piata de profil din Romania.
Prin accesarea și folosirea site-ului m2adventure.ro esti de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale acestuia. Iti recomandam sa citesti cu atentie toate informatiile pe care le gasesti in sectiunile site-ului nostru, acesta fiind si platforma unde gasesti toate informatiile corecte, actualizate la zi.

Toate informațiile și datele cu caracter personal furnizate vor fi prelucrate în conformitate cu politicile de protecție a datelor. Actele normative ce stau la baza relatiei stabilite intre noi sunt: OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorului; OUG nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii; Legea nr 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ae comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor; Legea 365/2002 privind comertul electronic;

Site-ul www.m2adventure.ro apartine M2 Adventure SRL cu intregul sau continut – imagini, texte, grafica, video,etc si este aparat de Legea nr 8/1996 pentru protectia drepturilor de autor, precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Orice utilizare fara acordul scris al M2 Adventure se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Prin intermediul site-ului nostru ai acces in interes personal, pentru plasare de comenzi sau cu titlu informativ, dar fara a avea dreptul de a copia, reproduce, descarca, modifica, sau orice alta forma de exploatare a site-ului sau a partilor acestuia.

Utilizând acest site iti exprimi acordul privind prelucrarea informațiilor și datelor transmise si declari faptul că toate informațiile și datele introduse de tine sunt reale și exacte, sau, daca datele nu iti apartin, că ai acordul prealabil scris al titularului informațiilor și/sau datelor.

Preturile produselor noastre pot fi schimbate oricand iar livrarea acestora se face exclusiv prin curier. Nu se comercializeaza produse de la sediul firmei.

Garantia produselor oferite este garantia legala de conformitate guvernata de Legea 449/2003.

Daca ai intrebari, sugestii, informatii sau orice alt gand bun, nu ezita sa ne suni la 0720551302 sau sa ne scrii la [email protected]