Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal se afla in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor in prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora (abrogata) si se afla in acord cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice si de abrogare a Directivei 95/46/CE si Legea nr. 190/2018 privind punerea in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679

Intrucat ne dorim o colaborare transparenta si corecta, in calitate de operator de date, M2 Adventure SRL in contextul utilizarii site-ului nostrum www.m2adventure.ro va aducem spre informare care sunt categoriile de date cu caracter personal prelucrate.

 

Daca esti client al site-ului, dincolo de platforma de introducere de catre tine a datelor, detinatorul site-ului va prelucra datele tale cu caracter personal, cum ar fi: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare precum si orice alte date pe care le furnizezi in mod direct pentru orice actiune are legatura directa cu site-ul nostrum
Daca te inregistrezi pe site-ul nostru cu contul de Facebook sau Google, vom prelucra datele tale publice afisate pe paginile de socializare, cum ar fi numele utilizat sau adresa de mail. Daca iti faci un cont nou iti vom solicita adresa de e-mail pentru validarea acestuia. Nu se vor stoca datele atata timp cat nu ai finalizat o comanda sau ai decis sa iesi in timpul efectuarii unui cont nou, fara a ajunge la final, iar contul creat pana in acel moment va fi sters automat.
Ca si utilizator – vizitator pe site-ul nostru se vor prelucra doar datele furnizate in mod direct de tine, precum cele din categoriile: intrebari, contact, etc…
Indirect, atata timp cat ai ajuns pe site-ul nostru, se vor stoca date precum: adresa IP, browserul utilizat, istoricul navigarii tale pe site, paginile vizualizate, produsele vizualizate sau cautate, URL-uri complete si date, in general, despre comportamentul utilizatorului on-line.

 

Scopul politicii de securitatea datelor personale este de a stabili masurile tehnice, organizatorice si responsabilitatile ce stau la baza colaborarii noastre, pentru indeplinirea obligatiilor la garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice; drept la viata intima; drept la viata familiala si privata;etc…

 

Relatia contractuala stabilita intre parti, in vederea prelucrarii, validarii, expedierii si facturarii produselor noastre, aferente comenzii tale de pe site-ul nostru, precum si informarea asupra comenzii tale, nu se pot realiza fara acordul dintre tine si M2 Adventure SRL. Prelucrarea datelor tale in acest scop are la baza contractul incheiat intre tine si M2 Adventure SRL, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://www.m2adventure.ro/pages/termeni-si-conditii . Furnizarea datelor tale cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre tine si M2 Adventure SRL.

 

Pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin M2 Adventure SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului nostru, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare, prelucrarea datelor tale pentru acest scop este necesara in baza obligatiilor legale, aflate in vigoare. De aceea, furnizarea datelor tale in acest scop este absolut necesara. Refuzul furnizarii datelor tale poate avea drept consecinta imposibilitatea noastra de a respecta obligatiile legale care ne revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 

Pentru activitatile de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms, notificari) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de M2 Adventure SRL prin intermediul site-ului, avem nevoie de prelucrarea datelor tale si are la baza consimtamantul tau, daca alegi sa-l furnizezi, altfel ne gasim in imposibilitatea efectuarii acestora.

 

Iti poti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

 

Te poti dezabona de la primirea unor astfel de comunicari comerciale folosind optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale sau prin accesarea sectiunii “Informatiile contului meu”.

 

Furnizarea datelor tale in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor tale in acest scop nu va avea urmari negative pentru tine, doar ca nu vei putea avea acces la ele, noi respectandu-ti alegerile.

 

In scopul efectuarii anumitor analize sau raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum in vederea imbunatatirii experientei oferite pe site, prelucrarea datelor tale pentru acest scop are la baza interesul legitim al nostru de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor tale, si aici, in acest scop, este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru tine.

 

De asemena, pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta ta avuta pe site-ul nostru, prelucrarea datelor tale in acest scop are la baza interesul legitim al M2 Adventure SRL de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.Furnizarea datelor tale si in acest scop este voluntara iar refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru tine.

 

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal va fi atata timp cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

 

In cazul in care esti client, datele tale vor fi prelucrate pe intreaga durata a relatiilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina M2 Adventure SRL (de exemplu in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

 

Daca esti client si doresti stergerea contului de utilizator, prin apasarea butonul “stergere cont” din sectiunea “informatiile contului meu”, M2 Adventure SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea ta de a te dezabona de la primirea comunicarilor comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. Astfel, nu vom mai trimite e-mail-uri sau notificari sau sms-uri de acest gen. Stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor tale cu caracter personal insa daca vrei sa nu iti mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca vrei stergerea acestora, iti poti exercita acest drept, instiintandu-ne.

 

Daca vrei stergerea contului tau,dar pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

 

Datele tale sunt in siguranta. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. La randul lor, acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. De asemenea, acestea se pot dezvalui catre autoritatile publice centrale / locale, doar in cazurile: administrarea site-ului; pentru atribuirea unor premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre M2 Adventure SRL prin intermediul site-ului; pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui; pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor; pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege; atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

 

Transferul datelor cu caracter personal pot fi transferate in afara Romaniei, catre anumite state din Uniunea Europeana sau non UE, dar numai in scopurile amintite mai sus

 

Drepturile de care beneficiezi in conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, sunt:

 

dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre M2 Adventure SRL conform celor descrise in prezentul document;
dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea noastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre M2 Adventure SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate- se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, M2 Adventure SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre M2 Adventure SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
dreptul la opozitiein ceea ce priveste activitatile de prelucrare, se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos; in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al M2 Adventure SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care putem demonstra ca avem motive legitime care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
dreptul de a te adresa AutoritatiiNationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care consideri necesar.

 

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne contactezi la adresa de email: [email protected]

 

M2 Adventure SRL nu contacteaza si nici nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane minore.

 

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

 

Daca vrei sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne contactaezi pe email [email protected]

 

Modificarile in politica de confidentialitate

 

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

 

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie.