Geanta pentru ghidon Enduristan 0.9 litri

309,00 lei

Pentru ca foarte multi calatori pe motocicleta ne-au intrebat in trecut daca avem o geanta mica, perfecta pentru ghidon, ne-am pus pe treaba si am conceput si realizat un astfel de produs special. Pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa aiba la indemana micile accesorii esentiale intr-o calatorie. Conceput in doua variante S si L, geanta pentru ghidon este perfecta pentru a-ti transporta telefonul, cheile, portofelul, suportul pentru lentile de contact, etc.

Cu o clema inovatoare de fixare, se potrivește aproape oricărui ghidon (22, 28 și 32 mm diametru) și este bine înșurubat de acesta – astfel geanta pentru ghidon este, de asemenea, asigurată automat împotriva furtului și este atașată ferm de motocicletă pentru fiecare utilizare. Smartphone-ul (până la o dimensiune de 15 x 7 x 0,7 cm) poate fi pus în geanta de ghidon și astfel poate fi folosit ca dispozitiv de navigație. Pentru telefoane mai mari e nevoie de geanta pentru ghidon – L pe care o gasiti aici.

Ca toate produsele noastre, geanta pentru ghidon este impermeabilă și vă protejează 100% bunurile de ploaie, praf și nisip.

Disponibilitate: În stoc (livrare in maxim 2-4 zile lucrǎtoare)

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Vizitator site.
Geanta si servicii excelente

E o gentuta foarte utila si faina. Materialele sunt de calitate si pare sa reziste la abuz. In plus, echipa e super tare!

V
Vizitator site.
EXCELENTE PRODUSE

Nu trebuie sa va faceti griji de calitatea produselor. Sunt ceea ce platiti. TOP
Interactiunea cu firma distribuitoare extraordinara, livrare rapida si comunicare excelenta.

  • Volum: 0.9 Litri
  • Lățime: 10 cm
  • Lungime: 16 cm
  • Inaltime: 6 cm
  • Greutate: 0.28 kg
  • Se poate monta pe ghidoane cu diametrul de 22 / 28 / 32 mm