Geanta pentru ghidon Enduristan 1.3 litri

386,00 lei

Geanta de ghidon L. Ati cerut varianta mai mare, a venit. Pentru a-ti transporta in siguranta si la indemana telefonul, cheile, portofelul, ochelarii, etc… Se potriveste aproape oricarui ghidon (22, 28 și 32 mm diametru) si se fixeaza perfect.

Un smartphone (pana la dimensiuni de 18 x 9 x 0.8cm) poate fi introdus in buzunarul transparent putand fi folosit ca dispozitiv de navigatie. Pentru telefoane mai mici se recomanda varianta Geanta de ghidon S. Desigur ca si aceasta geanta pentru ghidon este impermeabila, protejandu-ti in totalitate bunurile de ploaie, praf, nisip si vine cu aceeasi garantie de 5 Ani.

Pentru ca lucrurile bine facute sunt asumate si cu adevarat rezistente.

Disponibilitate: În stoc (livrare in maxim 2-4 zile lucrǎtoare)

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Vizitator site.
Servicii de 5 stele!

Felicitari baieti! Am ramas foarte placut surprins de serviciile oferite la cumpararea acestui produs, incredibil cat de rapid s-a expediat comanda, iar livrarea a doua zi a fost neasteptata. La fel de neasteptate au fost si micile atentii pe care le-ati oferit cadou altaturi de produsele achizitionate, cu siguranta m-ati castigat de client si voi impartasi si altor patimasi de 2 roti exprienta placuta pe care am avut-o cumparand produse din magazinul vostru.
Despre produse nu am ce sa spun deoarece nu le-am testat inca, totusi cum mai am si alte produse Enduristan sunt convins ca si acesta nu poate fi decat excelent.
Spor si multa bafta in continuare.

  • Volum: 1.3 Litri
  • Lățime: 11 cm
  • Lungime: 19 cm
  • Inaltime: 7 cm
  • Greutate: 0.35 kg
  • Un telefon inteligent (pana la dimensiuni de 18 x 9 x 0.8cm) poate fi introdus in buzunarul transparent putand fi folosit ca dispozitiv de navigatie.
  • Se poate monta pe ghidoane cu diametrul de 22 / 28 / 32 mm